Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Darius

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Mym zdaniem, uniwersaly build świetnie się sprawdza //najczęściej pod AD i Ap ale to kwestia moich run i spec...pod Ap musisz sam zamienić kilka itemów)

To tak...

Ja używam takiego :

Butki - pod AD - Tabi/(Berserk) AP - Merkurianki :)

Potem Trójcę stawiam, warmorg//(plemienna zbroja inaczej.)

Widmowy + infinit + krwawy = pro dmg, jest to Hp i armor ponad 100 (zawsze ja tak mam)

;)

Nie jade buildem tutaj z MPC bo poważnie albo napisać nie umieli albo jakiś lamerski był.

Możesz też zawsze składać pod przebicie pancerza aby się kumulowało z skillem pod E.

;)

Pozdro Max.

Jak chcesz po więcej info wal na Pw//ew. na lolu nick : MaxAnnihilation.

Opublikowano

Przeciwko AD - Tabi, Wirgle ( Latarnia Wirgla), Frozen Mallet (Lodowy Młot) chyba tak, Włocznia Atmy, i itemek jaki sobie chcesz, np. phantom dancer (Widmowy tancerz)

Przeciwko AP - Merkury, Wirgle, Maw of .... ( nie wiem jak to sie po nazywa, ale to sie robi z hexdrinkera),Frozen Mallet,Wits End, i item co chcesz. :P

1345232690-U269916.png

dzjenki harukimiso

Opublikowano

Żadnko się wypowiadam w tym dziale :D Ale też coś dam od siebie.

Mój uniwersalny bulid i na Ap i na Ad.

Ostrze/Berserki/Wrigla/Tłuczek/Pożeracz/Widmowe Ostrze Youmuu/Pochłaniacz Uroków/Lodowy Młot/Paszcza Malmortiusa/

Potem selasz Ostrze u Buty i kupujesz 2 razy Krwiopijec.

Ja gram na takim Bulidzie i jakoś to idzie :D

Pozdrawiam

Opublikowano

(Mym zdaniem, uniwersaly build świetnie się sprawdza //najczęściej pod AD i Ap ale to kwestia moich run i spec...pod Ap musisz sam zamienić kilka itemów)

To tak...

Ja używam takiego :

Butki - pod AD - Tabi/(Berserk) AP - Merkurianki :)

Potem Trójcę stawiam, warmorg//(plemienna zbroja inaczej.)

Widmowy + infinit + krwawy = pro dmg, jest to Hp i armor ponad 100 (zawsze ja tak mam)

;)

Nie jade buildem tutaj z MPC bo poważnie albo napisać nie umieli albo jakiś lamerski był.

Możesz też zawsze składać pod przebicie pancerza aby się kumulowało z skillem pod E.

;)

Pozdro Max.

Jak chcesz po więcej info wal na Pw//ew. na lolu nick : MaxAnnihilation.

co to znaczy " potem trojce stawiam" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...